L'autobús infantil de la Federació de Comerciants intenta dinamitzar la zona de Coll Favà


  • Comparteix:

L'autobús amb activitats infantils de la Federació d'Associacions de Comerciants no aconsegueix dinamitzar el comerç de Coll Favà. L'objectiu de l'activitat és donar a conèixer l'associació de comerciants d'aquest barri i fer créixer el comerç de la zona. L'organització ha atribuït la poca assistència al fet que és una associació de comerciants molt recent i poc coneguda i que s'ha dut a terme durant el pont de maig.

L'autobús infantil s'ha situat, en ocasions anteriors, a la Rambla del Celler o a la plaça d'Octavià, on va ser un èxit. És per això que la Federació de Comerciants ha decidit situar aquest dissabte l'autobús infantil al passeig Francesc Macià, però no ha aconseguit una elevada participació.

La tècnica de la Federació de Comerciants de Sant Cugat, Adela Burgos, explica l'objectiu de la iniciativa.

Adela Burgos

Volem dinamitzar el carrer i donar promoció a aquesta zona. Pensem que hi ha suficients comerços perquè la gent no vagi a fora a comprar.


En els tallers infantils, destinats a nens d'entre 1 i 10 anys, els participants han fet activitats de dibuix i plastilina i han rebut un obsequi per part de la Federació de Comerciants.


Algunes de les participants de l'autobús infantil expliquen en què ha consistit l'activitat.

Participants

Ens han donat retoladors, plastidecors i un paper per pintar. / Podem triar de pintar amb retoladors, plastidecors o ceres. / Ha estat molt divertit, ha vingut més gent i ens ho hem passat bé.


La Federació de Comerciants té previst situar l'autobús infantil en altres llocs de la ciutat, com la plaça Doctor Galtés i Can Quitèria. La ubicació de l'autobús anirà variant per aconseguir dinamitzar totes les zones comercials de Sant Cugat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.