El bon temps compensa la disminució de consumidors que han marxat de pont


  • Comparteix:

Els botiguers de l'eix comercial asseguren que es nota que els santcugatencs han marxat de pont, tot i la crisi econòmica. A més, els comerciants apunten que el bon temps que ha acompanyat la jornada ha fet sortir al carrer tots aquells que han decidit quedar-se a la ciutat.

Els comerços de roba han estat els que menys han notat la minva d'afluència de consumidors. La resta de comerciants han assegurat que només el bon temps ha salvat tímidament la jornada, ja que els santcugatencs han sortit a passejar pels carrers i s'han acostat a mirar botigues.

Comerciants

Amb el pont hi ha menys gent però el bon temp fa que entrin amb més ganes. / Hi ha gent però es nota que és pont. / Es compensa la gent que ha marxat amb els que s'han acostat pel bon temps.


Els bars i les terrasses han estat el sector més afectat. Els cambrers atribueixen el descens de clients a la crisi econòmica ja que la gent surt a passejar però prefereix dinar a casa.



Alguns dels establiments de l'eix comercial també han optat per tancar durant pont.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.