La crisi fa tornar la pesseta


  • Comparteix:

La botiga de complements Alehoop accepta pagaments amb pessetes per estimular les vendes davant la crisi econòmica. Aquesta campanya, en marxa des de fa dues setmanes, ha despertat la curiositat de clients que troben una sortida per aquelles monedes o bitllets que quedaven en calaixos. Diversos comerços s'han adreçat als responsables d'Alehoop per interessar-se pels resultats de la iniciativa. També col·leccionistes de moneda s'han apropat al comerç per trobar exemplars cotitzats buscats des de fa temps.

Alehoop, situada al carrer de Sant Antoni, ha iniciat una campanya que permet pagar les compres amb pessetes. La propietària d'Alehoop, Àngela Salazar, ha explicat a Cugat.cat que la campanya ha despertat molta curiositat.

Àngela Salazar

La gent se sorprèn i entra a preguntar si pot pagar amb pessetes. Acceptem bitllets i monedes de 500 pessetes.




La possibilitat de pagar amb pessetes és disponible des de fa dues setmanes i ja són diversos els clients que han pagat les seves compres amb l'antiga moneda. Salazar explica que altres establiments s'han interessat pels resultats de la campanya, que també ha despertat l'interès de col·leccionistes.

Àngela Salazar

Altres establiments s'han interessat pels resultats i a banda també han vingut alguns col·leccionistes interessats en monedes.






L'establiment comercialitza collarets, penjolls, arracades i altres complements. A banda ofereix la possibilitat que els creï el mateix client.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.