Es constitueix l'executiva del Consell de Serveis Socials, Acció Sanitària i Igualtat


  • Comparteix:

El Consell de Serveis Socials, Acció Sanitària i Igualtat ha constituït la seva executiva i ha creat els grups de treball sectorials. El consell municipal integra tots els partits polítics i representants dels consells de districte i associacions de veïns.

El consell es va crear el passat mes de maig amb l'objectiu de vehicular les necessitats dels santcugatencs en aquests tres àmbits i fomentar la participació de les entitats vinculades a cadascun d'aquests temes.

La tinent d'alcalde de Serveis Generals, Mercè Conesa, ha subratllat la important participació de diferents entitats, que contribueix a enriquir la feina d'aquest consell:

Mercè Conesa

El consell està composat per gairebé una trentena de persones i això té aspectes molt positius


Des de la Federació d'Associacions de Veïns, que inicialment es va mostrar partidària de crear un Consell específic per l'àmbit sanitari, es valora molt positivament la primera de les reunions. Segons el seu representant, Xavier Laborda, els temes de salut són els més destacats, però la implicació d'altres entitats sembla molt profitosa:

Xavier Laborda

Tenim moltes ganes de treballar i de saber quina és la situació i a que podem aspirar


Durant la primera reunió, l'equip de govern ha exposat l'evolució de la demanda de serveis socials a la ciutat i les polítiques que s'han posat en marxa en els últims anys, com el servei Dona Informació. Segons Mercè Conesa, les línies principals de treball que s'han dibuixat a la reunió son els serveis sanitaris, l'atenció a la primera infància i a la joventut i a la gent gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.