El Casal Popular La Guitza organitza la primera edició de les Jornades Internacionalistes


  • Comparteix:

El Casal Popular La Guitza engega avui les primeres Jornades Internacionalistes, que tenen com a objectiu tractar conflictes com la guerra a l'Iraq o el conflicte al Pròxim Orient. La sessió de demà es dedicarà al tancament del diari Egunkaria i la il·legalització de la formació abertzale Batasuna.

La primera sessió anirà a càrrec del col·lectiu Dones per Dones, que explicaran la feina que fa l'Associació Dones de Negre. Així mateix, les conferenciants parlaran sobre la relació que existeix entre el conflicte de l'Iraq i el d'Israel amb Palestina.

La intenció de les xerrades és oferir una visió de primera mà, segons ho explica un dels membres de la Guitza, Guim Pros:

Guim Pros

Aquestes jornades les fem per tractar temes i problemàtiques de fora dels Països Catalans


La segona conferència se centrarà en el tancament del diari basc Egunkaria. Aquest acte comptarà amb la presència d'un treballador del diari i personalitats representatives del món cultural i polític d'Euskal Herria. Durant la seva xerrada, els ponents explicaran com es troba la situació política i social d'Euskadi després dels darrers esdeveniments: la clausura del diari i la il·legalització definitiva de Batasuna.

Les dues conferències tindran lloc al Casal Popular La Guitza.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.