Els treballs dels alumnes del Taller Triangle es mostren en una exposició a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

El Taller Triangle celebra el seu 25è aniversari

El Taller Triangle celebra el seu 25è aniversari

Els alumnes del Taller Triangle mostraran els seus últims treballs artístics en una mostra que s'inaugura aquest dijous. Fins l'1 de juny la Casa de Cultura acollirà aquesta exposició que ensenyarà alguns dels temes treballats al llarg del curs en els tres tallers bàsics: representació en el pla, fang, escultura i ceràmica, i construcció.

Aquesta és la 24a edició d'aquesta mostra que el Taller Triangle organitza anualment amb l'objectiu de donar a conèixer al públic santcugatenc els resultats dels treballs dels seus alumnes.

La mostra, que s'inaugura aquest dijous a dos quarts de set de la tarda, es podrà visitar tots els dies de deu del matí a vuit del vespre, els dissabtes en horari de matí i tarda, i diumenges de deu a dues del migdia.

Els organitzadors de la iniciativa han preparat, a més, pel dijous 28 de maig una visita comentada a un quart de vuit del vespre.

La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, fa una crida als santcugatencs perquè visitin aquesta mostra.

Esther Salat

Vull animar la gent a visitar l'exposició perquè celebrem els 25 anys i aquesta iniciativa mostrarà les mans de tots els alumnes que han deixat empremta en el Taller Triangle.




D'altra banda el Taller Triangle celebra enguany el seu 25è aniversari. Per celebrar aquesta efemèride l'associació ha organitzat l'elaboració d'un llibre commemoratiu que reculli la història del Taller Triangle amb la màxima creativitat dels diferents formats artístics treballats al taller. El llibre el crearan tots els alumnes, exalumnes, col·laboradors i amics del Taller Triangle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.