El Casal de Joves TorreBlanca convoca un concurs per pintar el mur exterior


  • Comparteix:

Un nen pintant un altre mur del Casal

Un nen pintant un altre mur del Casal

El Casal de Joves TorreBlanca proposa aquest dijous al vespre la conferència 'Endeutats sobre la teranyina', dins el cicle de documentals de temàtica social. L'equipament municipal completa la seva oferta cultural aquesta setmana amb un concurs per pintar el mur exterior i un taller de 'break-dance' i micròfon obert divendres a la tarda.

El cicle de documentals de temàtica social ofereix una nova xerrada aquest dijous a les vuit del vespre, organitzada per la Fundació Quepo i sota la direcció de Ferran Vidal. La ponència porta per títol 'Endeutats sobre la teranyina'.

Divendres a la tarda serà el torn d'un concurs en què els participants podran pintar la seva obra sobre fusta. Els resultats s'exposaran a la Cafeta, el bar del casal, i tothom podrà votar-los. El guanyador pintarà l'obra al mur exterior de l'equipament el dimecres de la setmana que ve. Per amenitzar la tarda de divendres, hi haurà un taller obert de 'break-dance' i de micròfon obert.

Paral·lelament, el casal ha prorrogat l'exposició 'El color de les emocions', que es pot veure a l'espai local fins a finals de mes. A més, l'equipament inaugurarà a mitjan de juny el taller jove natura '10 anys d'oportunitats'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.