El 010 estrena instal·lacions per millorar el servei a la ciutadania


Temes relacionats

Els tràmits per casar-se ja es poden fer a través de telèfon i d'Internet (24/abr/09)

Nou telèfon per trucar al 010 des del mòbil o des de fora del municipi (24/abr/09)


  • Comparteix:

El servei d'atenció telefònica municipal del 010 va atendre l'any passat més de 100.000 trucades, consolidant-se com un dels principals canals d'informació a la ciutadania de Sant Cugat. En una enquesta de satisfacció amb dades del 2008, un 84% dels seus usuaris valoren positivament el servei i consideren que la seva consulta o tràmit s'ha resolt de manera correcta. El servei acaba d'inaugurar unes noves instal·lacions al passatge del Baró de Coubertin, dins l'edifici del PAV3.

En marxa des del 1995, el 010 ofereix informació sobre més de 5.000 equipaments de la ciutat i sobre l'agenda d'activitats, i permet també fer tràmits municipals com els volants d'empadronament, la comunicació de queixes, les incidències en la via pública i els tràmits necessaris per casar-se.

El 010 va rebre l'any passat més de 100.000 trucades, unes 500 de mitjana els dies feiners. Com a dada significativa, hi ha l'augment de trucades que hi va haver arran de les ventades del mes de gener. En un sol cap de setmana, el 010 va atendre més de 600 trucades, quan la mitjana habitual d'un cap de setmana és de 50.

El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, ha explicat que les noves instal·lacions del 010 permetran atendre millor aquest volum de consultes.

Jordi Puigneró

Són uns equipaments més moderns, amb tecnologia més puntera. Serviran per donar un millor servei.




En un futur, està previst que el servei d'emergències del 092 s'integri al 010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.