Mode de Preview Global amb data de : on

Una manifestació multitudinària diu NO a la guerra a Sant Cugat


  • Comparteix:

Alguns manifestants han encés espelmes per la pau, a la plaça Barcelona

Alguns manifestants han encés espelmes per la pau, a la plaça Barcelona

Entre 1.500 i 2.000 persones s’han manifestat pels carrers de Sant Cugat per mostrar el seu rebuig a l’inici de la guerra a l’Iraq. La secció local de la plataforma Aturem la Guerra, convocants de la protesta, ha demanat la dimissió dels 4 regidors del Partit Popular al consistori pel suport del govern espanyol a l'atac nord-americà.

La concentració, una de les més multitudinàries de les que es recorden, ha començat a la plaça de Barcelona a les 8 i ha finalitzat a la seu del Partit Popular on s’ha llegit un manifest contra la guerra i la postura del govern d'Aznar en el conflicte. La plataforma Aturem la Guerra ha demanat la dimissió dels regidors del PP, pel que consideren un vergonyós suport al militarisme nord-americà. Escoltem el final del manifest i la resposta del públic:

Manifestants

A nivell de Sant Cugat, la plataforma demana la dimisió dels regidors del PP a Sant Cugat


Durant el trajecte, els manifestants han cridat consignes en favor de la pau, i demanant la dimissió del president del govern espanyol, José Maria Aznar i també de la presidenta popular, Berta Rodríguez. Un dels portaveus de la plataforma, José Fernando Mota, ha fet una valoració molt positiva de la resposta dels santcugatencs contra la guerra:

José Fernando Mota

El rebuig a la guerra és tan gran, que provoca manifestacions com aquesta. Segurament la de dissabte a Barcelona serà la més gran que hagi viscut Catalunya


Mota ha criticat que la primera tinent d'alcalde i diputada popular, Berta Rodríguez, hagi donat suport a la política d'Aznar, que ha embarcat el país cap a un conflicte que rebutja la majoria dels ciutadans. La plataforma també ha fet una crida als santcugatencs a sumar-se a la manifestació de dissabte a Barcelona i a la resta d'accions de protesta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.