El Taller Triangle dóna el tret de sortida als actes del seus 25 anys amb una exposició


  • Comparteix:

El Taller Triangle ha donat el tret de sortida als actes del seu 25è aniversari amb una mostra a la Casa de Cultura que recull els treballs dels nens i nenes que hi participen. Tot i això, les principals celebracions arribaran el curs que ve amb un petit llibre sobre la història de l'entitat que veurà la llum a l'octubre i diversos reconeixements repartits al llarg de l'any. Una cinquantena de nens han participat aquest dijous a la inauguració de l'exposició, que romandrà oberta dues setmanes.

Figures de fang, paper, cartró, autoretrats, escultures i mòbils de paper de seda, roba i retalls omplen de vida i colors la sala d'exposicions de la Casa de Cultura. Són els treballs dels alumnes d'aquest curs del Taller Triangle, recollits en la 24a Mostra de l'entitat. La inauguració de l'exposició suposa pel taller entrar en l'any del 25è aniversari, pel qual prepara una sèrie d'activitats. La més destacada, un llibre que recollirà el quart de segle d'història de l'entitat.

Durant la inauguració de l'exposició, alguns dels alumnes de l'entitat han explicat els seus treballs.

Nens

Havíem de fer un treball sobre un vestit d'un conte i és la dolenta de la Bella Dorment. / Hem agafat un cartró i hem fet un teatre petit. / Hem buscat comparacions sobre mans.




La regidora d'Educació, Esther Salat, ha destacat la tasca del Taller Triangle a la ciutat i la preparació del 25è aniversari.

Esther Salat

Els mestres s'ho han treballat molt i avui comença la celebració dels 25 anys. Darrera aquesta exposició hi ha molta feina.




Una cinquantena de nens i els seus familiars s'han acostat a berenar a la Casa de Cultura per a la inauguració de l'exposició, que estarà habilitada fins l'1 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.