La 8a escola d'infantil i primària de Sant Cugat començarà al setembre a les noves instal·lacions de Coll Favà


  • Comparteix:

L'alcalde Recoder i uns nens en el moment de col·locar la primera pedra

L'alcalde Recoder i uns nens en el moment de col·locar la primera pedra

La vuitena escola infantil i primària de Sant Cugat, ubicada al barri de Coll Favà, ja comença a ser una realitat. L'alcalde, Lluís Recoder, ha posat aquest diumenge la primera pedra del nou centre educatiu, que entrarà en funcionament el proper curs amb els alumnes que ara ocupen provisionalment l'antic edifici de Novaula.

La construcció de l'edifici es farà amb mòduls prefabricats, en uns terrenys de 8.000 metres quadrats. El centre comptarà amb un aulari infantil, 12 aules d'educació primària, un gimnàs, una biblioteca, despatxos d'administració i espais dedicats als serveis de cuina i menjador. La ubicació de l'edifici afavorirà l'estalvi energètic a l'hivern per la seva orientació solar.

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha posat la primera pedra de la nova escola i ha destacat la feina que s'ha fet en el darrer any per posar a punt els equipaments educatius.

Lluís Recoder

Fa un any, la principal prioritat en equipaments eren les escoles i avui podem dir que hem avançat molt en aquest sentit.


Les noves instal·lacions permetran augmentar la capacitat de la vuitena escola municipal, com explica la seva directora, Anna Fitó.

Anna Fitó

Es podria doblar la capacitat de l'escola, tot i que depèn de les inscripcions


El nou Centre d'Ensenyament d'Infantil i Primària Sant Cugat es troba a la part alta de Coll Favà, a la cruïlla dels carrers Vicenç Foix i Carles Riba.

I també al barri de Coll Favà, diumenge es va inaugurar oficialment l'escola bressol municipal Cavall Fort, tot i que el centre està en funcionament des del passat mes de setembre. Centenars de persones van assistir a l'acte, que va comptar amb la presència de l'alcalde, del personal docent de l'escola i del president de la Fundació Cavall Fort. L'escola Cavall Fort és una de les dues escoles bressol que s'han posat en funcionament aquest curs, convertint Sant Cugat en la tercera ciutat de Catalunya en nombre d'escoles bressol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.