La qualitat artesanal de Sant Ponç planta cara a la crisi


Temes relacionats

La Fira de Sant Ponç omple la plaça d'Octavià de productes artesanals (17/mai/08)


  • Comparteix:

La Fira de Sant Ponç celebrada aquest dissabte ha plantat cara a la recessió econòmica gràcies a la qualitat que ofereixen els productes artesanals. Així ho han assegurat a Cugat.cat la majoria dels comerciants consultats. La trobada d'artesans ha registrat una forta afluència de públic.

La fira, celebrada a la plaça d'Octavià i al carrer Major, ha reunit una cinquantena d'artesans vinguts d'arreu de Catalunya. Les vendes han estat similars als anys anteriors, tot i la mala salut de l'economia.

Artesans

La gent sap apreciar què és un producte ecològic i artesanal. / De gent n'hi ha, però compren menys. / Si és qualitat, agrada a tothom.


Les càlides temperatures han animat molts santcugatencs a sortir al carrer durant tota la jornada, però la màxima afluència de públic s'ha registrat durant la tarda. Molts compradors es mantenen fidels any rere any a la fira i celebren l'ambient que l'artesania aporta al centre de la ciutat.

Públic

S'hauria de fer més sovint. / M'interessa que anem a una ecologia en l'alimentació i que es conserven les tradicions. / És més cara, però és més tradició i més natural.


A més de les parades comercials, els més menuts del grup Andança de l'Esbart han animat aquest migdia amb la plaça d'Octavià un espectacle .







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.