Centenars de persones participen en l'acte d'inauguració de l'Escola Bressol Cavall Fort


  • Comparteix:

Un moment de la inauguració de l'Escola Bressol Cavall Fort

Un moment de la inauguració de l'Escola Bressol Cavall Fort

Centenars de persones van participar diumenge a la festa d'inauguració de l'escola bressol municipal Cavall Fort, ubicada a Coll Favà, que va entrar en funcionament el passat 12 de setembre. Amb la inauguració, la setmana passada, de l'escola bressol del Parc Central, Sant Cugat afegeix aquest curs 144 noves places per als infants d'entre 0 i 3 anys.

Amb les dues noves escoles bressol que funcionen a partir de setembre, ja són 6 els centres municipals que hi ha a la nostra ciutat. Aquest increment converteix Sant Cugat en la tercera ciutat de Catalunya en nombre d'escoles bressol, com explica l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Aquest curs ja hi ha sis escoles funcionant, i Sant Cugat és la tercera ciutat de Catalunya en nombre d'escoles bressol


L'escola bressol de Coll Favà porta el nom de la revista Cavall Fort, en un homenatge a la tasca de normalització lingüística i cultural que ha realitzat aquesta publicació durant 40 anys. El president de la Fundació Cavall Fort, Manel Subirà, ha agraït especialment aquest reconeixement, perquè suposa una garantia de futur per la llengua i la cultura catalanes.

Les mestres de l'escola bressol han posat en marxa un nou projecte pedagògic i s'han implicat en la defensa de la gestió pública dels centres educatius. La directora de Cavall Fort, en nom de tot l'equip docent, ha demanat la col·laboració de l'ajuntament per fer possible que les escoles de Sant Cugat siguin capdavanteres a Catalunya.

Directora de l'EB Cavall Fort

Esperem la col·laboració de l'Ajuntament per fer que les escoles de Sant Cugat siguin capdavanteres


L'escola bressol Cavall Fort ofereix 72 places d'entre 0 i 3 anys, a més d'un grup de lactància destinat als nens i nenes nascuts entre l'1 de gener i el 30 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.