Difusió i reflexió: objectius de la Festa de la Solidaritat de dissabte


  • Comparteix:

Presentació de la Festa de la Solidaritat

Presentació de la Festa de la Solidaritat

Donar a conèixer els projectes de cooperació que es desenvolupen des de la ciutat és l'objectiu de la Festa de la Solidaritat 2009, que tindrà lloc dissabte. Un seguit d'activitats, organitzades per la Xarxa Solidària, buscaran la implicació dels santcugatencs en els projectes de desenvolupament i fomentaran el diàleg i col·laboració entre entitats. La plaça d'Octavià serà l'escenari, durant tot el dissabte, de les diferents activitats.

La Festa de la Solidaritat manté el format de l'edició anterior on es mostren els projectes d'entitats i també projectes finançats des de l'Ajuntament. Enguany el lema de la festa 'Vine. Això és un treball d'equip' pretén implicar la ciutadania en la cooperació a través de tallers, espectacles infantils, danses i actuacions de grups de diversos països.

La regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, ha explicat que la jornada també busca promoure la reflexió.

Susanna Pellicer

És una festa per passar-ho bé, però també per reflexionar sobre les desigualtats.


L'acte de presentació de la festa també ha servit per presentar la guia de la solidaritat, on figuren les entitats de la ciutat i els projectes de desenvolupament i cooperació que porten a terme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.