Roben a diversos habitatges de la Floresta amb els seus propietaris a l'interior


  • Comparteix:

Mossos ha confirmat els fets a Cugat.cat

Mossos ha confirmat els fets a Cugat.cat

Diverses persones encara sense identificar han entrat a robar tres cases unifamiliars de la Floresta la matinada de diumenge a dilluns mentre els seus propietaris dormien. Els presumptes lladres han accedit als habitatges de matinada i s'han endut diversos objectes personals, segons han informat els Mossos d'Esquadra a Cugat.cat. La investigació continua oberta a l'espera de fer detencions.

Segons han informat a Cugat.cat els mateixos veïns, els presumptes lladres han entrat a l'interior de les cases unifamiliars per les finestres i amb els seus propietaris a dins. En total, els delinqüents han aconseguit entrar a dos habitatges i han estat alertats pels mateixos veïns quan intentaven accedir a un tercer.

Els veïns s'han mostrat preocupats per aquest fet, ja que, segons asseguren, els lladres podrien haver utilitzat alguns tipus de fàrmac per garatir la son de les persones de l'interior dels habitatges, així com dels animals de companyia.

Els fets han succeït la matinada de diumenge a dilluns, entorn les cinc del matí. Un dels veïns afectats ha alertat els Mossos d'Esquadra en descobrir un dels presumptes lladres entrant a l'habitatge del seu veí per la finestra. Els afectats s'han trobat les habitacions regirades i els armaris oberts.

En una de les cases, s'han endut un 1.000 euros en efectiu, dos ordinadors portàtils i tres càmeres de fotos, segon ha explicat un veí. Els Mossos d'Esquadra estan a l'espera de poder quantificar els objectes sostrets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.