El Consell Assessor de RTVE vol potenciar el canal Teledeporte a Sant Cugat


  • Comparteix:

El pressupost d'Esports podria incrementar-se

El pressupost d'Esports podria incrementar-se

El Consell Assessor de RTVE reclama que es potenciï TVE Catalunya, ubicada a Sant Cugat, com a centre de producció del Canal Teledeporte. El Consell també considera que s'ha d'augmentar el pressupost pel canal d'esports i ha demanat una major sensibilització per la llengua catalana. Aquestes peticions del Consell van dirigides a la nova direcció d'Esports de TVE, que va canviar la setmana passada arran de la polèmica amb la xiulada a l'himne d'Espanya a la final de la Copa del Rei.

El Consell Assessor de RTVE vol impulsar un plató d'esports a Sant Cugat i ha demanat a la nova direcció d'Esports de TVE un augment del pressupost del canal Teledeporte.

Aquestes reclamacions arriben després de la destitució de Julián Reyes per haver omès en directe la transmissió de l'himne de l'estat espanyol a la final de la Copa del Rei disputada entre el Barça i l'Athletic de Bilbao. El Consell Assessor s'ha mostrat favorable a l'acomiadament i ha explicat que Reyes havia reduït el pressupost dels programes esportius que s'ofereixen des del centre de TVE a Sant Cugat.

El Consell Assessor de RTVE també considera important la sensibilitat amb el català, especialment quan hi participen esportistes o equips catalans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.