L'AVAN ofereix 'vacances terapèutiques' als afectats per malalties neurològiques


  • Comparteix:

Els assistents gaudiran de descans i teràpia

Els assistents gaudiran de descans i teràpia

L'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) organitza 'vacances terapèutiques' pels afectats de malalties neurològiques. Les estades estan conduïdes per professionals especialitzats i els assistents gaudiran d'uns dies de descans i teràpia.

Dins el programa 'Cuidem', l'AVAN ofereix uns dies de 'vacances terapèutiques' als afectats per diferents malalties neurològiques i els seus acompanyants.

Professionals especialitzats i voluntaris de l'entitat s'encarregaran de dirigir les estades. Els participants s'agruparan en funció de la patologia que presentin i es crearan grups homogenis pel que fa a objectius terapèutics.

Les estades tenen una durada de set dies i van començar diumenge passat amb un grup d'afectats per l'esclerosi múltiple. En les properes setmanes arribarà el torn de demències lleus, joves amb dany cerebral, Parkinson i demències moderades.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell, Caixa de Terrassa i Caja Navarra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.