Les entitats que treballen amb discapacitats intel·lectuals surten al carrer per divulgar la seva feina


  • Comparteix:

Les entitats que treballen amb persones afectades per discapacitats intel·lectuals han iniciat aquest dijous una campanya per divulgar la seva feina entre els santcugatencs. El taller Jeroni de Moragas, ASDI i ATAM instal·laran una paradeta cada dijous al mercadet de la plaça d'Octavià per obrir-se a la ciutadania i vendre productes elaborats pels seus usuaris.

Des d'aquesta setmana, el mercadet dels dijous inclou un punt de divulgació de la feina de les entitats que formen part de la Taula de persones amb discapacitat i que centren la seva feina en l'atenció a les discapacitats intel·lectuals.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha visitat la parada aquest dijous i ha aprofitat per fer aquesta crida als santcugatencs.

Carmela Fortuny

Encoratjo la gent a comprar productes de la paradeta, així aquests nois veuran com el seu treball té un benefici.



La responsable d'ATAM, Maite Ruiz, destaca l'estímul que suposa aquesta activitat per als membres de l'associació.

Maite Ruiz

Ho viuen amb molta il·lusió. La seva feina pot ser compartida amb altra gent. Estan molt contents de participar al mercadet.









Les entitats organitzadores -el taller Jeroni de Moragas, ASDI i ATAM- s'alternaran cada dijous per muntar la paradeta a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.