Rafael Grasa: 'La pau no és només l'absència de guerra'


  • Comparteix:

El president de l'Institut Català Internacional de la Pau, Rafael Grasa, assegura que la pau no és nomes l'absència de guerra, sinó que 'la pau implica resoldre problemes estructurals darrere dels conflictes'. Grasa ha fet aquesta afirmació en el marc de la xerrada 'La pau és possible sense justícia ni solidaritat?' dins dels actes de la Festa de la Solidaritat, que tindrà lloc dissabte.

En una taula rodona, el president de l'Institut Català Internacional de la Pau, Rafael Grasa, ha destacat que per aconseguir la pau en els territoris cal canviar les regles del joc i acabar amb la desigualtat. Grasa ha dit que és possible aconseguir la pau, però que cal una acció individual a curt termini.

Rafael Grasa explica que és per a ell la pau.

Rafael Grasa

Les agendes de Pau de Drets Humans estan lligades entre elles. La pau és més que l'absència de guerra, hi ha problemes estructurals.



La xerrada, dins dels actes de la Festa de la Solidaritat 2009, ha comptat amb la presència de la regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.