Més de 1.100 santcugatencs ja s'identifiquen com a tals al Facebook


Temes relacionats

Lluís Recoder s'apunta al Facebook ( 8/abr/09)

Cugat.cat s'incorpora al Facebook amb un grup obert a tothom (19/mar/09)

La polèmica de Torre Negra arriba al Facebook (28/feb/09)

Neix un grup al Facebook per millorar Sant Cugat ( 9/gen/09)

El Casal de Joves TorreBlanca s'apunta a la moda del Facebook (22/des/08)


  • Comparteix:

Els usuaris del Facebook no paren de créixer

Els usuaris del Facebook no paren de créixer

El Facebook continua penetrant amb força a Sant Cugat. Aquesta xarxa social virtual compta ja amb gairebé 300 grups i més de 500 'esdeveniments' creats per santcugatencs. De fet, més de 1.100 persones s'identifiquen voluntàriament com a santcugatencs a la xarxa, el que representa més d'un 2% de la població. La gran majoria de representants polítics municipals s'han sumat també amb entusiasme a aquest nou mitjà de comunicació, en veure'l com una oportunitat de connectar més amb la ciutadania.

Els grups creats pels santcugatencs no paren de créixer al Facebook. Amb noms com 'En memoria de Chic Sant Cugat', 'El cotxe oficial de la Imma Mayol no és una bici' i 'Jo també vaig treballar al Centre Comercial Sant Cugat', el creixement és constant tant en nombre de grups com en els usuaris que en formen part.

Els grups són molt variats, i reuneixen interessos molt diversos. A part dels que representen a institucions, entitats i col·lectius de la ciutat, n'hi ha amb noms més curiosos com 'Sóc de Sant Cugat i no sóc pijo', 'Jo també veia El món d'en Beakman', 'Fans dels porrons' i 'A mí me echaron de HP'.

Segons el regidor de Comunicació i Societat de la Informació, Jordi Puigneró, aquesta gran presència de Sant Cugat demostra el gran impacte que les noves tecnologies tenen entre els santcugatencs.

Jordi Puigneró

És molt important la penetració que està tenint, està canviant la forma de relacionar-nos.



Puigneró ha destacat també el grau de penetració que el Facebook està tenint dins la classe política santcugatenca, i assegura que això pot fer canviar la relació entre la ciutadania i els càrrecs electes, fent que la participació i la comunicació sigui més directa.

A dia d'avui, dels 25 regidors de l'Ajuntament, només sis continuen resistint-se a la nova moda. Es tracta de Xavier Escura, Xavier Martorell i Josep Romero, de CiU, Salvador Gausa, del PSC, Berta Rodríguez, del PP, i Toni Ramon, d'ERC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.