S'inicia el període d'inscripció general pels cursos i tallers de l'Ateneu i el Casal del Barri


  • Comparteix:

L'Ateneu Santcugatenc i el Casal del Barri han obert el període d'inscripcions de cursos i tallers pels ciutadans no socis de l'entitat. La programació del nou trimestre presenta com a novetat l'obertura d'una segona aula d'Internet, cursos d'iniciació als idiomes i un ampli ventall de tallers de manualitats.

El 22 d'abril, dia en què comença la nova programació de l'Ateneu, s'inaugurarà una segona aula d'informàtica al local de la plaça Pep Ventura. A l'aula, que té característiques molt similars a les del local de l'avinguda Cerdanyola, s'impartiran cursos d'iniciació, oficina a casa, Internet i disseny de pàgines web.

Segons el coordinador de l'Ateneu, Joan Carles Busquets, els usuaris disposen de dues aules informatitzades gràcies a l'entitat Xarxa Ciutadana:

Joan Carles Busquets

La Xarxa Ciutadana es dedica a recuperar ordinadors i adequar-los a les necessitats de diferents entitats


Un altre dels atractius de l'oferta de l'Ateneu i Casal de Barri són els cursos d'iniciació a l'àrab, francès i anglès i els treballs manuals. Les inscripcions es poden formular fins al mes d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.