Inaugurat el segon tram de la Via Verda, que facilitarà l'accés a la UAB a peu o en bicicleta


Temes relacionats

Ciutadans pel Camí Verd reclama les inversions previstes per a aquesta infraestructura ( 1/mai/09)

C's demanarà al Parlament que s'acceleri la construcció de la Via Verda que passa per Sant Cugat (18/abr/09)

Sant Cugat dóna suport a la primera via verda de Barcelona ( 4/jul/06)


  • Comparteix:

Via Verda

Via Verda

El segon tram de la Via Verda del Vallès, inaugurat aquest diumenge per l'associació Ciutadans pel Camí Verd a Cerdanyola, permet als santcugatencs accedir a la Universitat Autònoma de Barcelona caminant o amb bicicleta. L'associació continua reivindicant que el Parlament insti la Generalitat a fer efectiva la partida de quatre milions d'euros que va prometre per finançar la construcció de la infraestructura, que també ha de passar per Sant Cugat.

La inauguració del nou tram de la Via Verda ha comptat amb el suport de 2.000 persones que han fet el recorregut de 800 metres d'aquest segon tram des de l'estació de Bellaterra fins a Cerdanyola.

El president de l'associació Ciutadans pel Camí Verd, Ramon Andreu, explica la importància d'aquest projecte per als santcugatencs que es desplacin a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).


Ramon Andreu

Qualsevol persona que visqui a Sant Cugat i estudiï a la Universitat Autònoma de Barcelona té una alternativa per fer aquest trajecte a peu o amb bicicleta.


La Via Verda del Vallès és un camí d'ús exclusiu de vianants, patinadors i ciclistes que ha d'enllaçar Sant Quirze amb Rubí, passant per Sant Cugat. Fa tres anys que l'associació Ciutadans pel Camí Verd espera el finançament de la Generalitat, xifrat en quatre milions d'euros, per completar aquest projecte. És per això que l'entitat ha aprofitat l'acte d'aquest diumenge per tornar a instar els partits del Parlament a forçar el govern a fer efectiva la partida econòmica que va comprometre per finançar la infraestructura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.