'Bestiari', una nova publicació quinzenal, informarà de la programació de la Festa Major


  • Comparteix:

Moment de la Festa Major de 2008

Moment de la Festa Major de 2008

Un diari anomenat 'Bestiari' informarà de la Festa Major a partir d'aquest dijous. Se n'editaran quatre números amb periodicitat quinzenal i seran gratuïts. La publicació tindrà un tiratge de 6.000 exemplars cada edició.

Aquesta publicació substituirà el programa de mà fet fins ara, del qual es feien 8.000 unitats. El programa de butxaca de la Festa s'encartarà amb la revista municipal i es podrà trobar al Punt d'Informació de la celebració.

El diari tindrà seccions fixes com un espai d'informació per a l'organització i un altre per a conèixer les diferents entitats que participen en la Festa. També hi haurà un avanç de programació, notícies, entrevistes, columnes i informació de Barraques, entre d'altres.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, explica l'objectiu de la publicació.

Xavier Escura

Són quatre diaris sobre la Festa Major que volen crear expectació entre els santcugatencs.


La publicació és idea de la nova gestora per la Festa Major 2009 que treballarà conjuntament amb els diferents departaments de l'Ajuntament involucrats en la celebració. Aquesta gestora substitueix la Comissió de Festa Major, que ha passat el relleu a un nou equip de persones, totes elles vinculades a alguna entitat de Sant Cugat. L'equip de persones que formen part de la Gestora de Festa Major són de diverses entitats: Castellers, C. F. La Floresta, Diables, Jazz en Viu, Geganters, l'Associació de Veïns Barri Monestir, Centro Popular Andaluz (CPA) i Barraques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.