Promusa celebrarà el seu 20è aniversari amb un concert de Manel


  • Comparteix:

Mercè Conesa i Lluís Recoder durant la presentació dels actes de celebració del 20è aniversari de Promusa

Mercè Conesa i Lluís Recoder durant la presentació dels actes de celebració del 20è aniversari de Promusa

Promusa celebrarà el 20è aniversari al juny amb un concert del grup barceloní Manel i amb diferents actes que s'allargaran fins a finals d'any. L'objectiu de la celebració és donar a conèixer la feina feta per l'empresa municipal d'habitatge i avançar els projectes de futur. L'acte institucional, que comptarà amb la presència del conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, se celebrarà el 17 de setembre.

El concert popular de Manel, que compta amb la col·laboració de Cugat.cat, se celebrarà el 20 de juny a la plaça del Centre Cultural. El grup barceloní presentarà el seu primer disc 'Els millors professors europeus', guanyador del Premi Enderrock 2009 al millor disc en cançó pop-rock segons la crítica. En aquest concert també hi actuaran, com a teloners, la formació local Carolina Chicken, que va participar en la segona edició del Mou-te que organitzen Cugat.cat i l'Ajuntament.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que amb aquest concert busquen una alta participació, sobretot dels joves santcugatencs.

Mercè Conesa

El que volem és una participació del màxim de públic possible i sobretot de la gent jove que és un dels públics que més participa de Promusa.



L'acte institucional arribarà el 17 de setembre el Teatre-Auditori, amb la presentació de la memòria d'activitats de Promusa durant els darrers 20 anys. L'acte comptarà amb la presència de diferents personalitats com el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar.

A l'octubre, els actes de celebració continuaran. Els dies 6 i 7 la ciutat acollirà una jornada sobre manteniment d'edificis públics. Aquesta activitat de perfil tècnic, que comptarà amb representants de diverses empreses públiques d'habitatge de l'Estat, l'organitzarà l'Associació Espanyola de Promotors de Vivenda i Sòl, a la qual pertany Promusa.

El 20è aniversari el tancarà una exposició itinerant que es podrà veure tant al centre de Sant Cugat com als districtes. L'objectiu és donar a conèixer la feina feta per Promusa, els projectes de futur i els trets diferencials de la seva tasca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.