L'AMPA de l'Escola de Música lliura 2.000 signatures a l'alcalde que reclamen estudis de grau mig


  • Comparteix:

L'Associació de Pares i Mares (AMPA) de l'escola de música Victòria dels Àngels han entregat a l'alcalde unes 2.000 signatures demanant que el centre pugui donar formació de grau mig. Segons els pares, l'alcalde ha assegurat que l'Ajuntament està treballant en aquesta línia, i s'ha compromès a donar una resposta a mitjans d'abril.

Segons el president de l'AMPA, José Manuel Casteleiro, les signatures recollides avalen la preocupació dels pares perquè els seus fills no poden completar la formació musical a Sant Cugat, i disposen de molt poques places als conservatoris superiors de la comarca. Casteleiro creu que la resposta de l'alcalde és positiva, però que la solució s'endarrereix molt:

José Manuel Casteleiro

L'actitud de moment és positiva però pensem que s'està retardant mot


Segons Casteleiro, l'alcalde ha assegurat que durant les pròximes setmanes informarà els pares de l'evolució d'aquest tema, que l'Ajuntament està estudiant des de fa temps. Segons el president de l'AMPA, ara s'ha d'abordar l'autorització del departament d'Ensenyament i concretar la inversió que haurà de fer la Generalitat i l'Ajuntament:

José Manuel Casteleiro

S'ha de resoldre el tema de la relació amb el departament d'ensenyament


Una altra de les reivindicacions de l'AMPA és l'ampliació de places pels cursos de sensibilització musical, que es podrien fer a la nova seu de l'escola Pla i Farreras. Els nous cursos de grau mig es podrien continuar fent a la mateixa escola Victòria dels Àngels, en uns horaris que actualment queden lliures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.