Margarita López: 'Per suavitzar el dolor de la fibromiàlgia cal compartir-lo'


  • Comparteix:

La documentalista Margarita Lopez en un moment de la xerrada a la Casa de Cultura

La documentalista Margarita Lopez en un moment de la xerrada a la Casa de Cultura

La documentalista en salut Margarita López ha explicat aquest dimarts al vespre que el dolor que pateixen les dones afectades de fibromiàlgia es pot suavitzar evitant les situacions d'estrès així com compartint el dolor amb la resta d'afectades. López ha fet aquesta recomanació en el marc de la darrera xerrada 'Avui no puc' del cinquè cicle 'Dona i Salut' organitzat per l'Ajuntament.

Davant d'un centenar de persones, López ha explicat que la fibromiàlgia no és una malaltia sinó un diagnòstic. Per superar o calmar el dolor, López ha fet un seguit de recomanacions.

Margarita López

El primer que ha de fer la dona és ser conscient que és una malaltia que forma part de la seva vida. S'ha de fugir de les situacions tenses així com compartir.




La xerrada d'aquest dimarts ha estat la darrera del cinquè cicle 'Dona i Salut' organitzat per l'Ajuntament. La regidora d'Igualtat, Susanna Pellicer, ha fet un balanç molt positiu.

Susanna Pellicer

Estem molt contentes, han passat 500 dones en les tres xerrades. Ens van molt bé les avaluacions que fan les dones al final de les xerrades.





Pellicer ha explicat que ja s'està treballant en el proper cicle 'Dona i Salut' que començarà al gener de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.