5.000 persones veuen la final de la Lliga de Campions a la plaça d'Octavià

Més de 5.000 persones han seguit la final de la Lliga de Campions amb la pantalla gegant de Cugat.cat i l'Ajuntament instal·lada a la plaça d'Octavià. Una porra popular i l'actuació musical del DJ de Cugat.cat, Raül Orgales, han amenitzat els moments previs al partit. Els gols d'Eto'o i Messi han donat el tercer títol culer a la temporada i han fet esclatar l'eufòria a la nostra ciutat.

El Barça ha aconseguit el triplet històric amb una victòria per 2 a 0 davant el Manchester United. Tots els santcugatencs que han volgut, més de 5.000, s'han apropat fins a la plaça d'Octavià per veure i viure un partit per a la història.

Abans de començar el matx calia animar la festa i qui millor que el DJ de Cugat.cat, Raül Orgales, per amenitzar l'ambient amb música. Els més agosarats han pogut realitzar els seus pronòstics. Aquesta porra popular ha tingut dos guanyadors: Cristina Díaz i Pascal Plasència que s'han endut diferents premis que se sortejaran el proper 13 de juny, coincidint amb el 27è aniversari de Ràdio Sant Cugat, ara Cugat Ràdio.

Arribava l'hora de la veritat i el matx ha començat de cara pels blaugranes que s'avançaven amb gol d'Eto'o al minut 8. El triplet s'acostava. Mitja part i a recuperar forces. A la segona part, tímids atacs del Manchester United fins que Leo Messi, de cap, establia el 2 a 0 definitiu. Fi de partit i festa grossa a la plaça d'Octavià. Lliga de Campions, lliga i Copa. Un triplet històric pel Futbol Club Barcelona.