La construcció de l'estació de Vulpalleres provoca talls entre Sant Cugat i Can Sant Joan


  • Comparteix:

Tren al seu pas per Sant Cugat

Tren al seu pas per Sant Cugat

La construcció de la futura estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a Vulpalleres provocarà aquest cap de setmana talls de circulació entre Sant Cugat i Can Sant Joan. El servei de la línia del Vallès de Sabadell quedarà afectada entre les onze de la nit d'aquest divendres i dos quarts de cinc de la matinada de dilluns. La circulació de trens se substituirà amb un servei especial d'autobusos que recorreran el tram afectat.

Les freqüències de pas de la resta de trams de la línia del Vallès mantindran els seus horaris habituals entre Plaça Catalunya i Sant Cugat i Terrassa, i entre Sant Joan i Sabadell.

El tall del servei ferroviari permetrà dur a terme els treballs d'adequació de la via necessaris en el marc del projecte de construcció de la nova estació de Vulpalleres. Aquesta tindrà una superfície total de més de 1.000 metres quadrats i se situarà entre les estacions de Sant Cugat i Sant Joan, en la línia de Sabadell.

La nova estació tindrà connexió amb l'estació de la línia C-7 de Renfe de Coll Favà i comptarà amb dos estacionaments de vehicles amb una capacitat conjunta de 409 places. Els treballs de l'estació, gestionats per Tabasa, tenen un pressupost de 21 milions d'euros i el seu termini d'execució és de 22 mesos. Es preveu que l'estació entri en funcionament a finals de 2010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.