Martí Romaní, guanyador del 4t Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat Manuel Vázquez Montalbán


  • Comparteix:

'Riure per nassos! Anàlisi històric i social del pallasso' de l'estudiant de l'IES Angeleta Ferrer Martí Romaní és el treball de recerca guanyador de la 4a edició del Premis del Memorial Manuel Vázquez Montalbán. Romaní ha estat premiat amb un reconeixement econòmic i el seu treball es publicarà l'any vinent. A més del guanyador, també s'han entregat quatre accèssits i s'han reconegut els 39 alumnes que han presentat treball a l'edició d'enguany.

El guanyador d'aquesta edició, Martí Romaní, s'ha mostrat molt satisfet de rebre el premi i de com va sorgir la idea per fer aquest treball de recerca.

Martí Romaní

Vaig intentar buscar un tema que m'agradés. És un tema poc corrent però és necessari que t'agradi per tirar endavant el projecte de recerca.


Per la seva banda, el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha elogiat la qualitat de tots els treballs presentats i ha encoratjat els membres del Memorial Manuel Vázquez Montalbán a continuar la seva tasca.

Xavier Escura

El Memorial Vázquez Montalbán també mereix un acte de reconeixement a la seva tasca.


El jurat estava format per una quinzena de personatges vinculats a la cultura i l'ensenyament de la ciutat.

L'acte d'entrega dels premis i guardons s'ha fet enguany a la Casa de Cultura. El Casal de Joves TorreBlanca, lloc inicialment previst, no ha pogut acollir l'esdeveniment ja que ha ampliat l'espai dedicat a aules d'estudi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.