Els alumnes d'arquitectura aixequen un mur de protesta contra la guerra davant la seu local del PP


  • Comparteix:

Els alumnes d'arquitectura aixecant el mur de cartró-pedra

Els alumnes d'arquitectura aixecant el mur de cartró-pedra

Uns 250 estudiants de l'Escola d'Arquitectura del Vallès han construït amb cartró-pedra un mur davant la seu local del PP per evidenciar el mur que separa el govern de José Maria Aznar de la ciutadania. Els estudiants col·locaran a partir de demà a la plaça d'Octavià una maqueta a escala de la ciutat de Barcelona que aniran destruint a mesura que caiguin bombes sobre Bagdad. L'objectiu és simbolitzar la destrucció que provoquen les bombes sobre una ciutat.

Els universitaris de la ciutat també han volgut mostrar el seu rebuig amb la guerra i després de seguir l'aturada d'un quart d'hora a la plaça d'Octavià s'han dirigit a la seu local del PP, fent, abans, parada obligada a l'Ajuntament per demanar la dimissió d'Aznar i la seva companya de partit, Berta Rodríguez.

Han aixecat un mur amb blocs de cartró-pedra i han cridat consignes en contra de la posició del govern del PP:

Alumnes Arquitectura

Aznar dimiteix, el poble no et vol....


A partir de demà instal·laran a la plaça d'Octavià una reproducció a escala de la ciutat de Barcelona i a cada bombardeig a Bagdad, en destruiran una part. Així ho ha explicat una de les alumnes de la Facultat d'Arquitectura.

Alumne Arquitectura

La maqueta representarà un bombardeig sobre Barcelona


D'altra banda, diumenge tornaran a construir un mur, aquesta vegada, a la rotonda del Chic Sant Cugat per mostrar la seva indignació amb el govern d'Aznar i el vot afirmatiu de la diputada i alcaldable del PP, Berta Rodríguez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.