Nou de cada 10 alumnes de P3 i primer d'ESO obtenen la plaça desitjada


  • Comparteix:

Els nous alumnes de P3 i de primer d'ESO ja tenen la plaça assignada

Els nous alumnes de P3 i de primer d'ESO ja tenen la plaça assignada

Gairebé tots els alumnes de P3 i de primer d'ESO podran estudiar a l'escola que havien escollit com a primera opció en el procés de preinscripció. En concret, ho faran un 91,6%, una xifra lleugerament superior a la mitjana catalana, que se situa en un 91,1%. Pel proper curs s'han ofertat un total de 1.000 places de P3 i 477 de primer d'ESO.

El percentatge d'alumnes que podran estudiar al centre desitjat com a primera opció es manté malgrat l'increment de sol·licituds.

A l'escola pública hi havia aquest any a Sant Cugat 487 sol·licituds sobre un total de 550 places de P3 i 374 sol·licituds per 381 places de primer d'ESO. Pel que fa a les escoles concertades, 490 alumnes han optat a les 450 places de P3, i 104 a les 96 de primer d'ESO. Pel que fa a P3, s'ha pogut satisfer la primera opció d'un 93,2% dels alumnes, i un 90% dels de primer d'ESO.

La llista definitiva d'alumnat admès, després de possibles reclamacions, es publicarà aquest divendres. Els pares dels alumnes tenen temps per formalitzar la matrícula per al proper curs del 15 al 19 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.