Sant Cugat es convertirà aquest dissabte en la capital de l'educació infantil de Catalunya


  • Comparteix:

Més de 150 mestres de tot Catalunya es reuniran aquest dissabte a Sant Cugat en les Segones Jornades d'Educació Infantil, adreçades a professionals d'aquest sector. Durant tot el dia, assistiran a conferències i faran diversos tallers relacionats amb l'educació infantil. Les jornades comptaran amb la presència de la pedagoga italiana Mara Davoli, tot un referent internacional que explicarà les seves experiències a les escoles bressol i parvularis de la ciutat de Reggio Emilia. Les Jornades es complementaran, a més, amb una exposició de fotografies sobre l'educació infantil a Sant Cugat.

El Centro Popular Andaluz i la Casa de Cultura acolliran al matí i a la tarda respectivament les Jornades, que començaran amb la conferència 'Veus i pensaments d'una infància', a càrrec de Mara Davoli. Durant la presentació de les Jornades, la regidora d'Educació, Esther Salat, ha destacat la rellevància d'aquesta pedagoga en el món de l'educació infantil.

Esther Salat

Mara Davoli és una mestra tallerista de Reggio Emilia que destaca molt pels seus plantejaments pedagògics.


Després d'una visita al Monestir, durant la tarda els mestres participaran en tallers amb títols com 'Jugant amb les ombres', 'De la mirada a l'expressió creativa' i 'Fent ciència al racó de la cuineta'.

Les Jornades es complementen amb una mostra titulada 'Documentar, primeres passes', realitzada a partir d'una tria d'entre més de 10.000 fotografies i que repassa diferents aspectes de l'educació infantil. Fins divendres l'exposició es pot veure al vestíbul de la Biblioteca del Mil·lenari, i dissabte es traslladarà a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.