L'Ajuntament aportarà 49.000 euros a la Unipau per als seus cursos d'estiu


  • Comparteix:

Arcadi Oliveres i Lluís Recoder durant la signatura del conveni

Arcadi Oliveres i Lluís Recoder durant la signatura del conveni

L'Ajuntament donarà suport de nou als cursos d'estiu de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), que enguany estaran dedicats a l'est de l'Àsia. L'entitat i el consistori han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració que es tradueix en una aportació de 49.000 euros, un 6,5% més que l'any passat.

Des de fa 25 anys, l'Ajuntament fa aquesta aportació perquè la Unipau pugui realitzar els cursos d'estiu, que enguany comptaran, entre altres personalitats, amb la participació d'Adolfo Pérez Esquivel, un pacifista argentí guardonat amb el Premi Nobel de la Pau l'any 1980.

Durant la signatura del conveni, l'alcalde, Lluís Recoder, ha mostrat la seva admiració per la feina que fa la Unipau, i ha explicat que a l'Ajuntament li agradaria fer una aportació més gran de diners.

Lluís Recoder

Els 25 anys no vol dir que ens haguem de gastar més diners, però ho haurem de fer amb austeritat i rigor, tal com sempre ha fet la Unipau.


De la seva banda el president de la Unipau, Arcadi Oliveres, ha expressat la seva satisfacció pels 25 anys que fa que mantenen aquest conveni amb l'Ajuntament, ja que això, segons Oliveres, s'ha traduït en una bona salut de la Unipau a Sant Cugat.

Arcadi Oliveres

Sempre és una satisfacció realitzar aquesta signatura del conveni, ja que penso que és una bona manera de donar peu a la tasca d'Unipau.






El conveni de col·laboració es tradueix en una aportació de 49.000 euros per part del consistori, un 6,5% més que l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.