L'Ajuntament informa les entitats locals sobre les obligacions fiscals del nou impost de societats


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha organitzat dues xerrades informatives perquè totes les entitats santcugatenques coneguin les obligacions fiscals que ha introduït l'impost de societats. La nova llei afecta totes les associacions sense ànim de lucre, que hauran de declarar els seus rendiments i, si s'escau, pagar aquest tribut.

Aquest impost afecta l'exercici del 2002 i obliga qualsevol persona jurídica, com esplais juvenils, associacions de veïns i qualsevol altre entitat amb estatuts propis a presentar la declaració de l'impost de societats. Davant l'important teixit associatiu de Sant Cugat i el desconeixement dels canvis que ha introduït aquesta llei, l'Ajuntament ha organitzat dues sessions per explicar les noves obligacions fiscals. Ester Salat, coordinadora de les xerrades, explica que aquesta declaració s'ha de presentar a Hisenda, hi hagi o no rendiments econòmics:

Ester Salat

Té repercussió en totes les entitats jurídiques, les quals han de presentar aquest model


Les sessions les impartiran un advocat i un economista de la diputació de Barcelona, que s'han especialitzat en el suport a les entitats sense ànim de lucre. Les xerrades tindran un caràcter molt pràctic i permetran que les entitats puguin complir aquesta obligació sense recórrer a un gestor, tal com explica Ester Salat.

Ester Salat

El no complir aquesta normativa pot comportar sancions administratives


Les dues sessions es faran els dies 2 i 5 d'abril a la casa de cultura. Les entitats interessades han d'inscriure's prèviament trucant a l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.