El flamenc i el vi donen el tret de sortida al 32è aniversari del CPA


  • Comparteix:

El CPA es vesteix de festa per celebrar el seu 32è aniversari. Els actes de celebració han donat el tret de sortida aquest divendres amb l'actuació del ballet flamenc d'Iván Góngora. Com és habitual, l'entitat ha obert les seves portes a les autoritats, que ho han celebrat juntament amb el socis amb el tradicional vi d'honor. Les celebracions continuaran aquest dissabte amb el 'potaje andaluz'.

L'actuació del sextet del ballarí flamenc Iván Góngora ha estat la gran novetat de la celebració d'enguany. Unes 150 persones han volgut compartir amb l'entitat aquesta celebració, a la qual no ha faltat el tradicional vi d'honor.

El president del CPA, Antonio Rodríguez, explica què suposa superar els 32 anys en un municipi com Sant Cugat.

Antonio Rodríguez

Són 32 anys dins el món associatiu d'una ciutat com Sant Cugat. Són 32 anys al peu del canó.



Rodríguez ha explicat que la majoria de reptes que l'entitat es va marcar en la celebració dels 30 anys ja els ha complert, com la instal·lació d'una sala d'ordinadors i la millora de les relacions amb les altres associacions de la ciutat i les administracions. En el seu discurs, l'actual president, que ha dit que deixarà el càrrec quan s'acabi el seu mandat, ha criticat la Generalitat ja que considera 'que no ha complert i no els ha ajudat quan més ho han necessitat'.

Rodríguez també ha confirmat que el conveni de col·laboració que durant el Dia d'Andalusia va avançar que signarien amb l'Ajuntament ja és una realitat. L'acord estableix el tipus de compromisos entre el centre i el consistori i defineix en quins projectes i en quines celebracions es donen suport mutu.

L'acte ha comptat amb la presència de diferents autoritats, com l'alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, i representants de tots els partits polítics de la ciutat. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha participat a l'acte en nom de l'alcalde, Lluís Recoder, i ha animat l'entitat a seguir formant part de la vida de la ciutat.

Mercè Conesa

És un centre que sempre ha estat defensor d'aquesta ciutat i sempre ha col·laborat. Són actius, fan formació i els podem felicitar per aquest 32è aniversari.




Les activitats de l'aniversari acabaran demà amb el tradicional 'potaje andaluz', un dels plats obligats a totes les celebracions del CPA.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.