El CPA cobra per primer cop el 'potaje' per sufragar part de les despeses del 32è aniversari


Temes relacionats

El flamenc i el vi donen el tret de sortida al 32è aniversari del CPA ( 5/jun/09)


  • Comparteix:

El 'potaje', el plat estrella del Centro Popular Andaluz (CPA), ha servit aquest dissabte per cloure el 32è aniversari de l'entitat santcugatenca. Per primera vegada en la seva història, l'associació s'ha vist obligada a cobrar l'àpat als socis per tal de recaptar fons per a l'entitat, que esperava una subvenció de la Generalitat.

El dinar d'aquest dissabte ha servit per posar punt i final als actes de celebració del 32è aniversari del CPA. A més del 'potaje', l'entitat ha ofert aquest divendres l'actuació del ballet flamenc liderat per Iván Góngora i la cerimònia del vi d'honor. El president de l'entitat, Antonio Rodríguez, ha destacat la participació i qualitat dels actes.

Antonio Rodríguez

Hem ofert als socis i als santcugatencs una gran qualitat, no només a l'àpat sinó també a les actuacions, fet que ajuda a pal·liar aquests temps de crisi.


Tot i l'ambient festiu, el president reconeix que la pèrdua d'una subvenció de la Generalitat ha obligat l'entitat a cobrar el 'potaje' als socis per primera vegada en la seva història.

Antonio Rodríguez

El 'potaje' es paga per primera vegada. És un any de crisi, i si se suma el vi d'honor, el 'potaje', el pastís i el cava el total puja molt. La quantitat que paga el soci és simbòlica.






Unes 120 persones han participat al dinar d'aquest dissabte, que ha tingut lloc a la seu del CPA.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.