Última xerrada del cicle de Tertúlia amb Amics


  • Comparteix:

Joan Puigdomènech, a la dreta, a l'inici de la tertúlia

Joan Puigdomènech, a la dreta, a l'inici de la tertúlia

La contenció en l'ús dels recursos naturals ha estat l'eix al voltant del qual ha girat la xerrada del director de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), Joan Puigdomènech, en el cicle de tertúlies organitzades pels Amics de Pedra i Sang. Puigdomènech ha fet una crida al sentit comú i a començar a utilitzar menys recursos a les cases.

El director de l'ETSAV, amb seu a Sant Cugat, considera que actualment utilitzem els recursos de manera desmesurada i per això cal contenir-se.

Joan Puigdomènech

Estem fent un ús desmesurat dels recursos naturals. I més que buscar l'eficiència, hem de reduir el consum.


Puigdomènech creu que l'inici del canvi ha de començar per les famílies i les ciutats. En aquest sentit, ha elogiat l'arquitectura que no només es preocupa pel disseny dels edificis sinó que també té en compte com viuran els futurs habitants.

Puigdomènech ha tancat el tercer cicle de tertúlies organitzades pels Amics de Pedra i Sang al restaurant de Cal Gerrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.