L'Ajuntament elaborarà el Pla Local d'Habitatge amb l'assessorament de la Diputació


  • Comparteix:

Habitatges de la ciutat

Habitatges de la ciutat

L'Ajuntament elaborarà el Pla Local d'Habitatge amb l'assessorament tècnic de la Diputació de Barcelona. Aquest document ha de definir les estratègies en matèria d'habitatge públic dels propers anys.

L'Ajuntament ja ha iniciat els tràmits per començar a elaborar el futur pla i, en aquest sentit, la Junta de Govern Local ha encarregat l'estudi tècnic del document a la Diputació de Barcelona.

Es preveu que el futur Pla Local d'Habitatge de Sant Cugat es pugui aprovar al llarg de l'any vinent i que tingui una vigència de sis anys (2010-2016). La nova llei pel dret a l'habitatge, aprovada fa dos anys per la Generalitat, preveu que tots els municipis de més de 3.000 habitants disposin d'un Pla Local d'Habitatge. Aquesta llei també estableix com a objectiu que l'any 2027 el 15% dels habitatges d'un municipi hagin de ser socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.