L'Entitat Municipal Descentralitada de Valldoreix es manifesta contra la guerra


  • Comparteix:

La bandera del 'No a la guerra' va presidir la darrera sessió ordinària de la Junta de Veïns de l'EMD

La bandera del 'No a la guerra' va presidir la darrera sessió ordinària de la Junta de Veïns de l'EMD

L'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix també se suma als actes de rebuig contra la guerra a Iraq lluint una pancarta i onejant la bandera a mig pal. A més, l'entitat estudiarà la possibilitat de redactar un manifest unitari com a mostra de protesta, seguint una proposta de la Candidatura de Progrés.

Durant el torn de precs i preguntes del ple celebrat ahir, la vocal de la Candidatura de Progrés, Carme Pérez, va instar el govern de l'EMD a realitzar una actuació concreta a favor de la pau mundial. La presidència de l'entitat va prendre nota de la proposta de Pérez, que justificava la seva iniciativa amb les següents paraules:

Carme Pérez

Jo faria un manifest en contra d'aquest 'mamarratxo' que ens està portant a una desgràcia


La presidència ha acordat que si es confecciona aquest manifest, el document es presentaria en ple extraordinari, en cas que s'obri una nova convocatòria abans de les eleccions. No obstant, tot fa indicar que el manifest es llegiria en el ple corresponent a la ratificació del contracte de la nova empresa que assumirà les obres de les instal.lacions esportives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.