Desconvocada aquesta matinada la vaga prevista a Renfe per avui i demà


  • Comparteix:

Els trens circulen amb total normalitat

Els trens circulen amb total normalitat

La vaga prevista per avui i demà a les línies de rodalies de Renfe s'ha desconvocat després que el sindicats i el ministeri de Foment hagin acostat posicions sobre les condicions del traspàs del servei a la Generalitat. Les aturades s'han anul·lat a les quatre de la matinada, després que Foment s'hagi compromès a implicar els sindicats ferroviaris en les negociacions amb el govern català sobre el servei de Renfe a Catalunya.

Els sindicats havien convocat la vaga per les possibles repercussions que pugui tenir per Renfe el traspàs de Rodalies a Catalunya. Els representants dels treballadors veuen amb bons ulls que la Generalitat assumeixi el control del servei, però no volen que el traspàs acabi dividint la companyia.

En la reunió d'aquesta matinada, els sindicats han rebut el compromís per part del ministeri que podran participar en les futures negociacions sobre el servei de Rodalies a Catalunya.

L'acord l'han subscrit els cinc sindicats que havien convocat l'aturada de forma unitària, tots els que tenen representació a Renfe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.