Cugat.cat ofereix des d'avui consells de salut


Temes relacionats

Cugat.cat fomentarà la vida sana gràcies a un conveni amb l'Hospital General de Catalunya (22/mai/09)


  • Comparteix:

Logotip de Cugat.cat

Logotip de Cugat.cat

Cugat diari estrena avui 'Consells de salut', una nova secció que oferirà als lectors la possibilitat d'informar-se d'àmbits de salut. Cada mes, els especialistes del Capio Hospital General de Catalunya (HGC) abordaran temes com les al·lèrgies infantils, els hàbits alimentaris i la psiquiatria infantil. La secció conté petites càpsules de vídeo de tres minuts i articles sobre actualitat mèdica.

Com podem detectar que el nostre nadó és intolerant a algun aliment o quins riscos poden evitar les embarassades durant la gestació? Són algunes de les qüestions que abordaran especialistes mèdics al nou espai del diari electrònic. En total s'oferiran deu càpsules en format de vídeo i que aniran complementades amb articles d'actualitat mèdica.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, assegura que aquesta secció augmenta l'oferta informativa del diari electrònic.

Mònica Lablanca

Aquest nou espai vol oferir consells que siguin de gran utilitat i responguin l'interès de la gent en el camp mèdic.


'Consells de salut' és una secció que compta amb l'experiència dels especialistes de Capio Hospital General de Catalunya. La primera càpsula aconsella sobre les al·lèrgies infantils. Per accedir-hi només cal teclejar Cugat.cat/salut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.