Avui comencen les projeccions del festival de curts Actua '09


Temes relacionats

El Festival Actua d'Intermón Oxfam arriba per primer cop a Sant Cugat amb 14 curtmetratges ( 5/jun/09)


  • Comparteix:

Moment de la presentació en roda de premsa de la iniciativa

Moment de la presentació en roda de premsa de la iniciativa

'Soy Meera Malik', 'La escuela de la calle' i 'El pájaro que trae la buena suerte' són els tres audiovisuals que donaran el tret de sortida aquest dijous del Festival de Curtmetratges Actua. La iniciativa, impulsada des d'Intermón-Oxfam, s'allargarà fins dissabte i mostrarà els 14 curts finalistes, tots d'una mateixa temàtica: l'educació com a dret essencial per sortir de la pobresa. La projecció, que serà simultània a diferents ciutats catalanes, arrancarà a les deu de la nit a la plaça de Sant Pere.

El 4t Festival Internacional de Curts Actua '09, organitzat per Intermón-Oxfam, passarà per Sant Cugat on durant tres dies es projectaran alguns dels treballs presentats a concurs en aquesta edició.

El responsable de comunicació de la delegació santcugatenca, Antoni Marimon, explica que el festival aprofita el cinema per transmetre missatges d'una manera molt directa.

Antoni Marimon

El festival transmet, a través de l'art cinematogràfic, la probemàtica de la manca d'educació arreu del món. Hi ha curtmetratges molt impactants.



La regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, serà l'encarregada d'inaugurar el festival a la ciutat aquest dijous a partir de les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.