Intent de sabotatge al centre emissor municipal


  • Comparteix:

Obres de millora del centre d'emissions

Obres de millora del centre d'emissions

El centre d'emissions municipal, ubicat a la Floresta, ha patit la darrera setmana un intent de sabotatge. Uns desconeguts van tallar dijous els cables d'alimentació elèctrica i van robar els fusibles. A més, la matinada de dissabte algú va robar les eines i el material de construcció de l'empresa que porta a terme les actuacions de millora del centre emissor. Aquest espai, que conté l'antena municipal, dóna servei a Cugat Ràdio, la Policia Local, Protecció Civil i l'ADF.

Els fets van succeir la matinada de dijous quan algú va entrar a la propietat que acull el centre emissor municipal i va tallar els cables d'alimentació elèctrica de l'atena. A més, les caixes de subministrament elèctric estaven trencades i sense els fusibles. Aquest acte vandàlic va comportar el tall de les emissions de Cugat Ràdio, que es van reemprendre entorn les onze del matí. Fruit de l'intent de sabotatge, el centre emissor ha patit desperfectes materials, a més de les greus conseqüències en les emissions de diversos serveis municipals. Els fets han estat denunciats a la Policia Local per Cugat.cat i l'Ajuntament.

Els actes vandàlics es van repetir dissabte, quan algú va forçar el cadenat d'accés al centre emissor. Els presumptes lladres es van endur eines, ferros i material de construcció.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, rebutja aquest intent de sabotatge als serveis municipals.

Mònica Lablanca

Qualsevol acte vandàlic és greu, però en aquest cas ens preocupa especialment perquè va deixar sense emetre l'emissora local pública. Hem posat la denúncia i farem tot el que estigui per la nostra mà.


Al centre emissor municipal de la Floresta s'estan portant a terme uns treballs de millora de l'espai i dels servei que han permés tirar a terra un dipòsit d'aigua que es trobava en mal estat. Aquesta actuació, que ha començat aquesta setmana, compta amb el respectiu projecte d'execució aprovat per la junta de portaveus i ha superat el període d'exposició pública sense al·legacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.