Jordi Joly: 'Empreses i administracions poden prendre Cugat.cat com a exemple'


  • Comparteix:

Jordi Joly

Jordi Joly

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, posa Cugat.cat com a exemple a seguir per part de les empreses innovadores. Segons Joly, la forta aposta per les noves tecnologies que ha fet el grup de comunicació multimèdia municipal ha transformat una ràdio tradicional en el model d'empresa vàlid per superar la crisi.

Si en comptes d'audiència tingués clientela, Cugat.cat seria el model a seguir per part de les empreses. Aquesta és l'opinió del tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, que valora molt positivament la reformulació que ha fet en els darrers anys Cugat.cat per repensar la seva funció i acostar-se més al públic, fent ús de les noves tecnologies.

Jordi Joly

Cugat.cat ha sabut fer el que demanem a les empreses: reposicionar-se, és a dir, repensar el model i adaptar-se al segle XXI.




Aquest esforç per adaptar-se als nous temps permet, segons Joly, que Cugat.cat sigui un model a seguir.

Jordi Joly

Serveix d'exemple perquè el que ha fet Cugat.cat en el món de la ràdio és la filosofia que han d'afrontar empreses i administracions.








Ràdio Sant Cugat va transformar-se oficialment en Cugat.cat el gener de l'any passat. El grup multimèdia municipal inclou un diari electrònic -Cugat diari-, una emissora de ràdio que emet al 91.5 de la FM i per Internet -Cugat ràdio- i una televisió on line -Cugat tv-.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.