Sant Cugat s'uneix a la consulta popular contra la guerra


  • Comparteix:

Els santcugatencs podran participar a partir de dijous en una consulta social sobre el conflicte a l'Iraq i l'actuació del govern espanyol. La consulta, organitzada per la Plataforma Aturem la Guerra, pretén donar a conèixer la opinió dels ciutadans de la nostra ciutat i sumar-se als actes de protesta organitzats durant aquests dies.

Els ciutadans de Sant Cugat podran accedir a partir de dijous als diferents espais de consulta que s'instal·laran arreu de la ciutat. Diferents entitats i associacions col·locaran entre 15 i 25 taules als llocs més concorreguts de la ciutat com ara la plaça d'Octavià, la zona del mercat i d’altres indrets de La Floresta i Mira-sol.

El president de l'Ateneu santcugatenc i portaveu de la plataforma, Ramon Pros, explica com és d'important que la gent hi participi.

Ramon Pros

Convidem a la gent a participar en la consulta popular


El centre Borja serà l’entitat observadora, amb el professor de teologia moral, Ignasi Salvat, com a representant que tutelarà el procés de consulta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.