L'Ajuntament i la Parròquia segellen la cessió de la Llar d'Infants Nostra Senyora de Montserrat al consistori


Temes relacionats

La Llar d'Infants de la Parròquia passa a ser de titularitat pública (22/abr/09)


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, i el rector de la Parròquia, mossèn Blai Blanquer durant la signatura del conveni

L'alcalde, Lluís Recoder, i el rector de la Parròquia, mossèn Blai Blanquer durant la signatura del conveni

L'Ajuntament es farà càrrec de la gestió de la Llar d'Infants Nostra Senyora de Montserrat, que fins ara gestionava la Parròquia de Sant Pere d'Octavià. L'acord de cessió que han signat aquest dimecres l'alcalde, Lluís Recoder, i el rector de la Parròquia, mossèn Blai Blanquer, comportarà que la llar d'infants s'integri a la xarxa d'escoles bressol municipals, que ja gestiona sis llars d'infants a través del Patronat Municipal d'Educació.

La llar d'infants mantindrà la mateixa línia que ha portat durant aquests 50 anys que ha estat en funcionament i no patirà cap canvi excepte alguna obra d'adequació i manteniment.

El rector de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià, mossèn Blai Blanquer, s'ha mostrat molt satisfet per la feina feta per part de la Parròquia, però ha explicat que la gestió de la comunitat cristiana ha d'anar per altres camins,

Blai Blanquer

Crec que aquest acord normalitza la situació, i a partir d'ara la gestió de la comunitat cristiana anirà per uns altres camins.


De la seva banda, l'alcalde, Lluís Recoder, ha agraït a la Parròquia la tasca que han dut a terme durant aquests anys, i ha explicat que les necessitats de la ciutat han canviat amb el temps.

Lluís Recoder

En el moment en què va néixer aquesta iniciativa, les necessitats de la ciutat eren diferents, ja que l'Església cobria necessitats que ningú afrontava.




L'acord també estableix la cessió gratuïta a l'Ajuntament, per un període de 50 anys, del local de la llar d'infants, situat al carrer d'Abat Biure. Aquest curs, la Llar d'Infants Nostra Senyora de Montserrat ha comptat amb 67 alumnes.

Amb la incorporació d'aquesta llar d'infants, l'Ajuntament ja gestiona un total de set escoles bressol de titularitat municipal.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.