La FAV, favorable al primer document del Pla d'Equipaments tot i que recorda que no està tancat


Temes relacionats

Les negociacions per aprovar el Pla d'Equipaments encaren la recta final (18/jun/09)


  • Comparteix:

El president de la FAV, Manel Sánchez, en una imatge d'arxiu

El president de la FAV, Manel Sánchez, en una imatge d'arxiu

La Federació d'Associacions de Veïns (FAV) valora de manera positiva la fase final d'elaboració del Pla d'Equipaments. El president de l'entitat, Manel Sánchez, creu que el primer document de conclusions va en la línia correcta tot i que recorda que el procés encara no està tancat i que ara arriba el moment més important, que és el de la negociació final i els acords entre els agents implicats.

Manel Sánchez creu que el calendari establert i les prioritats que s'estan començant a marcar són correctes. Sánchez ha remarcat també que valoren de manera positiva que s'hagin contemplat els equipaments educatius, socials i sanitaris. En aquest sentit, el president de la FAV creu que el procés de negociació està seguint un bon camí.

Manel Sánchez

El calendari és bastant correcte. La nostrra preocupació passa pels equipaments educatius i sanitaris i estan contemplats.









Sánchez ha elogiat el procés participatiu que s'ha portat a terme en els últims mesos, tot i que ha apostat per potenciar-los encara més en un futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.