L'oposició valora el procés d'elaboració del Pla d'Equipaments però hi troba a faltar projectes


Temes relacionats

Les negociacions per aprovar el Pla d'Equipaments encaren la recta final (18/jun/09)


  • Comparteix:

Un dels tallers que s'han organitzat durant l'any per debatre el Pla d'Equipaments

Un dels tallers que s'han organitzat durant l'any per debatre el Pla d'Equipaments

La majoria de grups de l'oposició valora positivament el procés d'elaboració del Pla d'Equipaments i el primer document de conclusions que s'ha debatut aquest dimecres a la comissió de seguiment. Els partits, però, troben a faltar alguns projectes en el primer document de treball i creuen que cal afinar el calendari de construcció d'alguns equipaments. L'opinió més crítica és la d'ICV-EUiA, que assegura que el document que s'ha debatut no aporta gaire novetats i creu que no serà fàcil posar-se d'acord amb tots els agents implicats.

Els socialistes valoren positivament aquest primer document de conclusions tot i que creuen que hi ha buits importants. El portaveu del PSC, Salvador Gausa, critica, per exemple, que Valldoreix no estigui contemplat en el document que s'ha debatut aquest dimecres.

Salvador Gausa

Hi ha elements de crítica com que hi ha un buit en el document perquè no apareix Valldoreix.


Els més crítics amb el procés de negociació, amb el primer document de conclusions i amb la filtració a la premsa són els ecosocialistes. El portaveu d'ICV-EUiA, Xavier Boix, preveu que serà difícil arribar a un acord total.

Xavier Boix

Voldríem un acord unànim. Però un Pla d'Equipaments respon a prioritats polítiques i les nostres no són les mateixes que les de CiU.


De la seva banda, la portaveu del PP, Berta Rodríguez, creu que s'ha de negociar a fons amb els equipaments que estan projectats a mig i llarg termini.

Berta Rodríguez

Això és la ciutat que volem en un futur. Amb les actuacions a curt termini estaríem d'acord però s'ha de parlar de les actuacions a mig i llarg termini.




ERC ha valorat positivament el procés de negociació del Pla d'Equipaments, tot i que han deixat clar que el document de conclusions presentat per l'equip de govern està lluny de ser el pla definitiu. Escoltem el portaveu republicà, Raül Grangé.

Raül Grangé

Valorem positivament el procés de participació. No estàvem d'acord amb la idea de l'equip que fos el document definitiu. Creiem que Can Quitèria hauria de tenir més prioritat.







Tots els partits de l'oposició creuen que hi ha matisos que s'han d'incloure en aquest primer document de conclusions i coincideixen a dir que tenen tres mesos per endavant, abans de la reunió prevista al setembre, per preparar les esmenes oportunes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.