L'equip de govern lamenta que es filtrin a la premsa els documents del Pla d'Equipaments


Temes relacionats

Les negociacions per aprovar el Pla d'Equipaments encaren la recta final (18/jun/09)


  • Comparteix:

Mercè Conesa en una imatge d'arxiu

Mercè Conesa en una imatge d'arxiu

L'equip de govern lamenta que el primer document de conclusions del Pla d'Equipaments s'hagi filtrat a la premsa. Segons la tinenta d'alcalde de Territori i portaveu de CiU, Mercè Conesa, això no ajuda al procés de negociació i d'elaboració del text. Conesa subratlla que el Pla d'Equipaments encara és un projecte obert i que la intenció és tancar-lo després de l'estiu.

Mercè Conesa ha explicat a Cugat.cat que el procés d'elaboració del Pla d'Equipaments està encara obert i ha lamentat que s'hagi filtrat a la premsa el primer document de conclusions, debatut aquest dimecres a la comissió de seguiment. Conesa creu aquestes filtracions no són positives per al procés de negociació.

La titular de Territori ha volgut deixar clar que aquesta filtració no s'ha fet des de l'equip de govern ni tampoc per part de membres de la federació nacionalista. Tot i això, s'ha volgut disculpar davant els membres de la comissió de seguiment perquè considera que aquest tipus d'informacions poden portar a confusions.

Mercè Conesa

Em vull disculpar perquè entenc que una notícia d'aquestes característiques ens porta a confusions.



Conesa creu que ara s'ha d'obrir un període de tres mesos, fins al setembre, per reflexionar i acabar de redactar el text final. La titular de Territori confia que aquesta filtració no malmetrà el diàleg entre tots els agents implicats i confia que el procés continuï com fins ara i que el pla s'aprovi per unanimitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.