Nova sala d'obstetrícia al Capio Hospital General de Catalunya


  • Comparteix:

El Capio Hospital General de Catalunya ja disposa d'una nova àrea d'obstetrícia. L'espai té més de 500 metres quadrats amb dues sales de parts, un quiròfan i sis sales de dilatació, una de les quals està pensada per a parts naturals. El nou espai, que començarà a funcionar al juliol, ha costat un milió d'euros.

La nova àrea vol afrontar la demanda de les instal·lacions de l'hospital, que l'any passat va acollir més de 2.500 parts. Aquests 500 metres quadrats volen reforçar la intimitat, el confort i la tecnologia més avançada durant els naixements.

El cap del servei de ginecologia i obstetrícia del Capio Hospital General de Catalunya, el doctor Sergio Oliete, explica les prestacions de la nova zona.

Sergio Oliete

Aquestes instal·lacions faciliten la feina, el pacient està més traquil. Tenim una sala específica per al part no intervingut, el part natural.


La nova àrea implantarà un nou protocol en els parts amb nadons prematurs. El centre sanitari opta per tallar el cordó umbilical del nadó prematur 30 o 45 segons després del part ja que, segons estudis mèdics, disminueix el risc d'hemorràgies cerebrals i la necessitat de transfusions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.